fbpx

Vacanta cu autorulota in Europa

post cover

Vacanta cu autorulota in Europa

Vacanta cu autorulota in Europa

Europa este în mod clar unul dintre cele mai vizitate continente din lume.

De fapt, majoritatea călătorilor care nu sunt de pe bătrânul continent și vizitează Europa ajung aici pe mare, pe calea aerului sau cu trenul. Studenți, nomazi și doar trecători, care au văzut Europa dintr-o autorulota sau rulota vă vor spune ca a fost una dintre cele mai frumoase aventuri din viața lor.

Să mergi cu autorulota prin Europa este o provocare care îți va aduce doar satisfacții!

Dacă te hotărăști să călătorești cu autorulota prin Europa o să ai parte de schimbări de peisaj de la o oră la alta. Acum e deal și câmpie și într-o oră vei fi într-o trecătoare, prin munți. Este o parte a Europei pe care o poți vedea și experimenta cu adevărat doar din campervan sau autorulota și niciodată din avion sau din tren.

Cu autorulota prin Europa

Să călătorești cu un campervan sau cu o autorulota prin Europa este mai mult decât excitant și în mod sigur poți să ai parte de o experiență extraordinară, indiferent de țările pe care alegi să le vizitezi.

Trebuie doar să lași prejudecățile acasă și să fii mai mult decât deschis la a explora o lume complet nouă!

Unde să înoptezi cu autorulota?

Este gratuit, în mod cert, să stai în offcamping, dar asta poate fi periculos. În unele țări precum Islanda, Anglia, Norvegia sau România poate fi ok, dar trebuie să te asiguri că zona este sigură.

Campingurile sunt cel mai bun prieten al tău, atunci când călătorești cu autorulota în Europa.

Este mai sigur să înoptezi într-un camping, iar apoi, cine poate refuza oportunitatea să își facă niște prieteni extraordinari?

Important este ca înainte să ajungi într-un camping să îi suni și să faci o rezervare și să le spui cu ce tip de mașină vii. Te poți întâlni (în unele țări) cu faptul că acceptă doar autorulote sau doar rulote în camping.

De asemenea, țineți cont că unele campinguri pot să nu fie deschise în Iarnă.

La volanul autorulotei prin Europa

Ar fi bine dacă, înainte de a pleca în vacanță, ai arunca un ochi peste codul rutier din țările prin care vrei să treci.

De asemenea, caută „reguli extra”. Spre exemplu, o regulă ar fi în Germania: nu ai voie să călătorești cu butelia de gaz deschisă. O altă regulă extra este că în Anglia trebuie să conduci pe partea stângă a drumului.

Într-un final, atunci când călătorești prin lume, dacă o faci cu o autorulotă este exact ca și cum ai fi invitat in backstage la un concert. Poți opri oricând, oriunde și cel mai frumos este că o să ai în autorulota toate lucrurile tale. Daca deja cochetezi cu ideea de calatorie cu autorulota sau rulota, sau doar vrei sa cunosti adevarata fata Europei, fara agentii de turism și să vezi mai mult decât celebrele obiective turistice, chiar ar trebui să încerci o vacanta cu un hotel pe roti.

Am prezentat aici un model de autorulota si unul de campervan, ca tu sa ai parte de cea mai frumoasa vacantă

 

Leave a comment