fbpx

Tot ce trebuie sa stii inainte sa inchiriezi o aut...

post cover

Tot ce trebuie sa stii inainte sa inchiriezi o autorulota

Cu totii am visat, cel putin o data in viata, sa avem parte de o calatorie lunga cat toata vara cu rulota sau cu autorulota in vai, munti, poenite insorite sau chiar plaje. Calatoriile fara prea multe planuri impreuna cu prietenii, familia sau doar cu partenerul de viata sunt cele mai frumoase experiente, asa ca, inchirierea unei autorulote este la indemana tuturor in astfel de situatii.

Pentru ca nu foarte multe firme, in Europa,  pun la dispozitie inchirierea unei “case” pe roti, GoCamper Inchirieri Autorulote va pune la dispozitie cele mai bune servicii de inchiriere a autorulotelor pentru vacante de vis. Totusi, inainte de a porni la drum sau inainte de a va decide sa apelati pentru prima oara la inchirierea unei rulote, va vom pune la dispozitie cateva dintre avantajele de care veti beneficia odata cu acest serviciu:

  • Principalul avantaj de care beneficiati odata cu inchirierea unei autorulote este mobilitatea de care veti avea parte. Astfel, va veti putea muta dintr-un loc in altul, fara sa va faceti rezervari inainte.
  • Cel de al doilea mare avantaj de care veti avea parte este diminuarea costurilor. Costul inchirierii unei autorulote de 4 persoane este mult mai mic decat cazarea intr-un apartament sau in doua camere, cu precadere in Europa. In ceea ce priveste calatoriile mai lungi de 20 de zile se aplica si reduceri. Totul depinde de firma cu care colaborati in vederea inchirierii autorulotei.
  • Confortul este de asemenea, un mare avantaj de care beneficiaza oamenii care aleg sa inchirieze o autorulota. O autorulota care este foarte bine echipata si va va pune la dispozitie paturi confortabile, chiuveta, apa calda, toaleta, dus, frigider, aragaz, cuptor, si filtru de cafea, astfel incat sa va puteti pregati singuri mancarea (un alt beneficiu al costurilor).
  • De asemenea, toaleta si apele reziduale va pot deversa in conditii mai mult decat decente si igienice, la fel ca in cazul toaletei de acasa. Nu vei avea nevoie de pompe speciale, ci vei avea totul la dispozitie. Gasesti pe site tutoriale video cu aceste lucruri <3.
  • Apoi, privelistea niciunei camere de hotel sau a unei pensiuni nu poate fi comparata cu privelistea autorulotei deoarece unele dintre acestea pot avea chiar ferestre pe tavan care va pot oferi vizibilitate catre stele intreaga noapte, iar un avantaj imens este că poți avea în fiecare dimineață altă priveliște..
  • In ceea ce priveste farmecul, nicio alta calatorie nu poate fi mai palpitanta si entuziasmanta decat o calatorie cu autorulota.
  • Daca va ganditi ca autorulota este mai greu de condus decat celelalte autovehicule, ei bine, desi aparentele ar lasa asta sa se inteleaga, autorulota este foarte usor de condus.
  • Un alt mare avantaj de care puteti beneficia odata cu inchirierea unei autorulote este faptul ca veti putea sa va luati oricat de multe bagaje de acasa. Portbagajul este unul imens, asa ca, acolo nu veti putea depozita doar hainele, ci si masa si scaunele de picnic, in cazul in care considerati ca aveti nevoie.

Astfel, daca nu ai inchiriat niciodata o autorulota, ar trebui sa o faci macar o data in viata, iar apoi, cu siguranta nu vei regreta alegerea, ba chiar vei mai apela la astfel de servicii!

Vezi interiorul Autorulotei Giottiline T45 

 

 

Leave a comment