fbpx

Cu rulota in vacanta – 3 sfaturi pentru o va...

post cover

Cu rulota in vacanta – 3 sfaturi pentru o vacanta de vis in 2019

Trei sfaturi pentru o vacanță de vis cu auto rulota în 2019

Te-ai săturat să nu ai idei de vacanță și să ajungi în cele mai banale locuri? Câteodată ajungem să luăm decizii mai puțin inspirate când vine vorba de concediu. O călătorie cu rulota te scapă de griji și îți garantează liberul arbitru. Așadar, ne-am gândit să îți oferim trei sfaturi pentru o vacanță de vis în 2019.

Planifică-ți vacanța cu auto rulota

Ești un spirit liber, visător, dornic de aventură, însă vrei să fii practic de data aceasta, organizând cel mai interesant concediu pe care l-ai avut vreodată. Meriți ce e mai bun, de aceea ți-ai propus să plănuiești totul până la cel mai mic detaliu. Noi te sfătuim să îți schițezi planurile de vacanță cu cel puțin 6 luni înainte. De ce spunem asta? Închirierea unei autorulote se face din timp pentru a fi sigur că va fi a ta atunci când vei avea nevoie. E bine să conturezi un traseu pe care vrei să-l urmezi în această călătorie. Gândește-te care sunt locurile în care îți dorești cel mai mult să fii, închide ochii, vizualizează-le cu mintea și pune totul pe hârtie. Nu ești constrâns de corvoada rezervării locurilor de cazare, de vreme ori de vreun program. Ești liber să faci ce îți dorești. Închirieri autorulote e soluția atunci când vrei să petreci cele mai frumoase momente cu oamenii importanți din viața ta.

Bucură-te lângă cei pe care îi iubești

Prințesa Diana spunea cândva: „Familia este cel mai important lucru din lume”. Mergând pe acest principiu, plănuiește-ți vacanța cu oamenii care te fac să zâmbești prin simpla lor prezență. În cele mai frumoase amintiri sunt suflete și fericire. Nu uita nici de aventură! Azi putem merge la munte, mâine la mare, poimâine ne odihnim la umbra celui mai vechi copac din lume. Nu ne constrânge nimeni. Serviciul de închirieri autorulote este făcut pentru oamenii care s-au săturat de vacanțele clasice, care își doresc spontaneitate și inedit în concediu. Este pentru persoanele care își doresc de la vacanță mai mult decât un all inclusive. Este perfect pentru cei care își doresc să audă valurile dimineața și să coboare din autorulotă pe plajă sau pentru cei care vor să campeze în padure și să asculte sunetele fermecătoare și pline de mister ce se aud din aceasta.  

Închirieri auto rulote. Amintiri de neuitat!

Fă-ți amintiri oriunde în Europa!

Acel moment când… ai ieșit din auto rulotă și soarele îți scaldă corpul în raze fierbinți. E dimineață, pășești cu picioarele goale în iarba umedă și te bucuri de priveliște. Ești la munte. Tot ce îți dorești e să inspiri aerul proaspăt și să contempli spectacolul naturii cu cei dragi. E ora mesei. Vă bucurați de mâncare proaspăt gătită și de apa rece de izvor. Poveștile amuzante nu lipsesc nici de data asta de la masă. Tot ce îți dorești e ca acest moment să nu se termine niciodată. Seara faceți un foc de tabără și râdeți împreună.

Dacă suntem cu oamenii potriviți, singurele amintiri care contează constau în îmbrățișări, zâmbete și iubire.

Noi ți-am povestit cum poți avea o vacanță de vis. Depinde de tine cum va arăta. Serviciul de Închirieri Auto rulote Premium de la GoCamper îți oferă libertatea de care ai nevoie pentru cele mai reușite concedii în țară sau în străinătate. Începe și tu să-ți planifici concediul!

Leave a comment