fbpx

Camping Vuurplaats, Suceava – autorulote

post cover

Camping Vuurplaats, Suceava – autorulote

Camping-ul Vuurplaats poate fi găsit în localitatea Fundu Moldovei, județul Suceava. Zona de nord a Munților Carpați, unde este situată aceasta zonă de campat, este una dintre cele mai frumoase zone ale României. Priveliștile deluroase și montane din jur te vor cuceri de la prima vedere… În spatele camping-ului este râul Moldova, în care te poți revigora în timpul verii. Campingul este perfect atât pentru rulote, cât și pentru autorulote, înconjurat de o livadă superbă de peri. Vara, zona este răcăroasă, plăcută și plină de calm. Aici poți uita de trafic, de aglomerația urbană ori de poluarea marilor orașe. Te incarci cu energie și te bucuri de panoramele de neuitat.
Potrivit datelor de pe site-ul oficial al camping-ului www.vuurplaats.eu tarifele pentru campare sunt:

Adulţi                       € 4,25

Copii 0-3 ani         Gratuit
Copii 3-12 ani        € 2,25
Rulotă cu maşină  € 5,25
Camper                   € 5,25
Cort şi maşină       € 5,25
Electricitate/zi      € 2,75
Toaletă & Duşuri  Gratuit
Câine                       € 1,00
WiFi                        Gratuit
*prețurile pot suferi modificări

Cu o autorulotă de închiriat, te bucuri de prețuri mici pentru toată călătoria și ai un beneficiu imbatabil: mobilitatea. Dacă te trezești într-o dimineață și vrei să ajungi în alt colț al țării sau în orice zonă a Europei, o poți face! Nu depinzi de rezervări la hoteluri sau de planuri făcute cu mult timp înainte de excursie. Trebuie doar să fii spontan și să te bucuri alături de prieteni sa de familie de magia călătoriilor cu autorulota.
Ce poți vizita în zonă?
Nordul Moldovei îț oferă nenumărate posibilități când vine vorba de atracții turistice. Fiind un paradis pentru iubitorii de natură, împrejurimile te așteaptă cu panorame spectaculoase, izvoare și râuri cristaline, pe scurt, un mediu înconjurator sălbatic, neatins.
Mănăstirile din Bucovina sunt printre primele atracții turistice din zonă. Frescele exterioare, care îți arată istoria ca într-un album, fac să merite să vizitezi aceste lăcașuri de cult.
Poți merge cu autorulota într-o excursie la faimosul Atelier de Ceramică de la Marginea, să practici echitația la una dintre hergheliile din Moldova ori să te aventurezi pe masivul Rarău, la o altitudine de 1651 m, de unde poți vedea panoramele până la 100 km dacă este senin.
GoCamper îți pune la dispoziție autorulote de închiriat  cu care poți călători oriunde, cu propria ta casă pe roți, în confort și bună dispoziție constante. Nu mai rămâne decât să te bucuri de locurile noi pe care le vizitezi!

Închiriază acum o autorulotă!

Leave a comment